Shopping Cart

Nu ai produse în coș :(

Continuă cumpărăturile

Despre colecțiile Villeroy&Boch

De la înființarea sa în 1748, Villeroy & Boch a devenit un veritabil brand de lifestyle. Ca foarte puține alte mărci premium, Villeroy & Boch este adânc înrădăcinat în cultura europeană și, în felul în care numai o marcă excelentă o poate face, a înțeles cum să-și păstreze identitatea în timp ce se mișcă odată cu vremurile.

Villeroy & Boch creează produse inovatoare și elegante, gândite pentru a îmbunătăți viața oamenilor, pentru a oferi inspirație continuă și a deschide noi orizonturi pentru un design interior cu adevărat personalizat. Fiind unul dintre cele mai vechi și mai renumite branduri europene, Villeroy & Boch a devenit cunoscut din Europa în Rusia, China și America încă de la mijlocul secolului al XIX-lea el aducându-și o contribuție esențială la popularizarea designului obiectelor de baie și bucătărie.

Dar semnificația acestui brand nu rezidă doar în tradiția sa. Încă de la început, Villeroy & Boch a fost un pionier al creării materialelor inovatoare, al tehnicilor de producție și, mai presus de toate, al designului - unul dintre cele mai importante atribute ale mărcii. Pentru Villeroy & Boch, interacțiunea dintre tradiție și modernitate este un factor cheie în căutarea sa constantă de a crea produse noi și interesante.