Shopping Cart

Nu ai produse în coș :(

Continuă cumpărăturile

Despre noi

Sorbitor a început ca un site cu porțelan si ceramica vintage, un proiect lansat în mai 2020, în plină carantină. Colecționăm și selectăm tot ce poate fi pus pe masă și pe lângă masă pentru un pic de sărbătoare în fiecare zi: vaze, fețe de masă, șervete, farfurii, seturi de ceai și cafea, supiere, sosiere, seturi de servire, boluri, mici decorațiuni care aduc lumină în casă. 

Anul 2020 avea pentru noi un calendar foarte încărcat cu multe evenimente și tărguri cu antreprenori locali. A venit martie și am aflat că planul nostru de 2020 este blocat și trebuie să mutăm proiectele în digital. Ne-am gândit că am putea să înțelegem mai bine micii antreprenori alături de care lucram dacă am avea propria afacere și am lansat pe 5 mai sorbitor.ro, un magazin online cu obiecte speciale pentru case calde, pregătite de oaspeți

Credem mult ca ritualul din jurul mesei este foarte important, timpul petrecut pentru pregatiri, aranjarea mesei, complimentele oaspeților, poate fi sarbatoare cu lucruri simple, alese cu grija si drag. 

Nu există o regulă strictă, este o joacă, trebuie să îți placă ritualul mesei, să te bucuri de el în întregime și să nu te împiedici de norme. O supieră poate fi folosită pentru o salată superbă, un sfeșnic poate deveni o vază, un platou vechi și frumos este un excelent subiect de conversație. Ritualul mesei este un ritual de socializare, poate fi dramatizat din accesorii și din decoruri, din modul în care se succeed felurile de mâncare, toți suntem mici regizori la noi acasă.