Shopping Cart

Nu ai produse în coș :(

Continuă cumpărăturile

Royal Albert, Old Country Roses: istoria colecției cele mai vindute din lume

Povestea Royal Albert se întinde pe parcursul a peste 100 de ani. În timp ce marca Royal Albert a fost creată în 1904, rădăcinile sale se găsesc în Albert Works, construit în 1896. Albert Works a celebrat nașterea prințului Albert în 1895, care a fost numit în memoria străbunicului său, cel mai faimos dintre Victorian Alberts.

Albert Works a fost deținut de Thomas Wild și de fiii săi, care s-au specializat în porțelan pentru ceai, mic dejun și piese de desert cu modele florale. Au construit o reputație fabuloasă de a produce seturi frumoase de ceai și mic dejun din bone china și au pus fundația Royal Albert.

Old Country Roses a adăugat o notă de stil caselor elegante începând cu 1962, dar la fel ca o sticlă fină de vin, colecția devine mai bună doar cu vârsta. Are un model frumos complicat și corpul din bone china face ca fiecare piesă să fie deosebit de specială, motiv pentru care este cunoscută ca cea mai bine vândută colecție de porțelan din lume.
Old Country Roses este un testament al stilului și al măiestriei atemporale. Detaliile sale superbe de trandafiri roșii, roz și galbeni, forme unice, margini flamboaiante și ornamente de aur de 22 de carate, creează simbolul ceaiului englezesc fin și al veseliei.

Designul original a fost imaginat de Harold Holdcroft, pe baza unui model mai vechi Royal Albert numit King’s Ransom. Harold a fost inspirat de o grădină de țară prin excelență engleză, în plină floare, în ceața magică a verii. În adevăratul stil Royal Albert, colecția este realizată din cel mai bun porțelan.