Shopping Cart

Nu ai produse în coș :(

Continuă cumpărăturile

Heinrich Porzellan Selb - familia Villeroy & Boch

Franz Heinrich și-a început afacerea de pictat porțelan în Bavaria Selb în 1896. A construit un cuptor în casa părinților săi. La început, o singură muncitoare îl ajuta. Cinci ani mai târziu, în 1901, a început să producă propriile obiecte pe care să le deseneze. 

Istoria porțelanului în Europa începe cu Meissen

Johann Friedrich Böttger este cel care a adus porțelanul în Europa. La vremea sa, porțelanul era la fel de valoros ca aurul. A fost nevoie de un alchimist pentru a inventa porțelanul în Europa. Având doar 18 ani, Böttger a fost arestat și, din ordinul lui Augustus cel puternic, a...

Royal Albert, Old Country Roses: istoria colecției cele mai vindute din lume

Povestea Royal Albert se întinde pe parcursul a peste 100 de ani. În timp ce marca Royal Albert a fost creată în 1904, rădăcinile sale se găsesc în Albert Works, construit în 1896. Albert Works a celebrat nașterea prințului Albert în 1895, care a fost numit în memoria străbunicului său,...

Despre colecțiile Seltmann - o afacere de familie

În 1901, în orașul german Vohenstrauß Christian Wilhelm Seltmann și fratele său mai mare Johann au deschis o fabrică de porțelan.

Despre colecțiile Paragon

Compania Paragon a fost unul din furnizorii agreați de Casa Regală a Marii Britanii, i-au fost comisionate colecții pentru momente esențiale din istoria familiei regale.

Despre colecțiile Villeroy&Boch

Villeroy & Boch este adânc înrădăcinat în cultura europeană și, în felul în care numai o marcă excelentă o poate face, a înțeles cum să-și păstreze identitatea în timp ce se mișcă odată cu vremurile.

Despre colecțiile Mason`s

Conceptul ironstone a fost lansat de Charles James Mason, la începutul anilor 1813.

Despre Royal Sphinx

Un capitol important din istoria porțelanului olandez a fost scris de Royal Sphinx, o istorie despre colaborări, transformări, comisionări regale, fuziuni. Fabrica Royal Sphinx a fost înființată de Petrus Regout în 1834, în Maastricht, Olanda.

Despre noi

Credem mult că ritualul din jurul mesei este foarte important, timpul petrecut pentru pregătiri, aranjarea mesei, complimentele oaspeților, poate fi sărbătoare cu lucruri simple, alese cu grijă și drag.