🥂 Newsletter, marţi la 10.00 cu selecții speciale din vechi colecții de porțelan olandez. 🥂

Sorbitor Summer Nights

Cu toții ne-am dat seama, în ultima perioadă, că interacțiunea reală nu poate fi înlocuită și, mai mult, că experiențele sociale sunt cele care au șansa să se transforme în momente memorabile.

Așa că Sorbitor.ro lansează o serie de întâlniri - Sorbitor Summer Nights - în care ne propunem să transformăm pentru o seară terase sau grădini private in spații deschise celor care vor o experiență Sorbitor, în jurul unei mese, alături de prieteni sau viitori prieteni.

Ca să ne asigurăm că seara devine una memorabilă am pregătit un set-up special cu mese atent aranjate, obiecte vintage din selecția Sorbitor, recital de poezie, vinuri de la crame locale, platouri sărate cu brânzeturi și mezeluri alese cu grijă și fructe de sezon.

Astfel, vă invităm la prima seara Sorbitor Summer Nights, vineri, 19 iunie, pe o terasă privată de lângă Cișmigiu. În prima seară avem programat un recital de poezie, urmând ca invitații de sâmbătă, 20 iunie, să se bucure de un recital de caval susținut de un tânăr artist.

Pentru fiecare seară sunt doar 16 locuri disponibile, 150 lei de persoană, de la 19.30 la 22.30.

Momentan rezervările se pot face doar 19 & 20 iunie, iar rezervările se fac achiziționând un voucher de la acest link: rezervări  Ulterior vom reveni cu un mail de confirmare și detalii. Ne cerem scuze încă de pe acum dacă nu vom putea confirma toate rezervările, dar vom reveni cu noi date în scurt timp.

Adresa exactă și coordonate de acces vor fi trimise cu o zi înainte doar celor care au rezervat, de aceea este important să avem datele de contact.

De asemenea, dacă ai o grădină / terasă secretă, dar superbă și vrei să programezi o seară Sorbitor la tine, ne poți scrie pe adresa contact@Sorbitor.ro